Dé 3 vragen die je een kandidaat voor je vacature telefonisch kunt stellen

Dat je kandidaten niet gelijk moet uitnodigen voor een sollicitatiegesprek, weet je inmiddels… Maar welke slimme vragen kun je telefonisch stellen om te bepalen òf je een kandidaat wilt uitnodigen? Onze 3 favoriete vragen!

Wil je alle video’s blijven volgen van de Wereld van Personeel?
Abonneer je dan op ons YouTube kanaal

—– & —–

Meld je direct even aan voor één van onze live Q&A sessies ‘Het coronavirus & personeel

Als ondernemer met personeel zit je met 1001 vragen over de consequenties van het coronavirus op je bedrijf… Ook zoek je naar de beste ideeën en oplossingen om deze tijd met je medewerkers door te komen.

De komende tijd neem ik je in onze live online Q&A sessies ‘Het coronavirus & personeel’ mee langs onze ervaringen vanuit gesprekken met ondernemers en de praktijk bij onze klanten, allemaal mkb ondernemers in bedrijven tot 50 man personeel. In elke sessie behandelen we de vragen die deelnemende ondernemers inbrengen.

Want, samen weten we meer…

© de Wereld van Personeel

woensdag 16 november 2016
Esther Mallant

Ik ben ervan overtuigd dat de manier waarop je als ondernemer omgaat met je medewerkers veel invloed heeft op het succes van je bedrijf. Daar help ik je graag bij. In mijn blogs breng ik het managen van medewerkers terug tot de essentie. Geen uitgebreide achtergrondinformatie en ingewikkelde adviezen, vooral praktische en slimme tips.

Gratis mini e-book

Drie prikkelende vragen aan je medewerkers, die je direct meer winst opleveren.
En die jij vergeet te stellen...