Handige app met actuele wet- en regelgeving

De ontwikkelingen in wet- en regelgeving bijhouden. Dat is best lastig. In het programma Regelen hebben we alle wetgeving rond personeel heel simpel voor je gemaakt. Zodat je altijd weet wat je moet doen en welk risico je loopt als je het niet doet.

Maar, we weten ook een app die je kunt raadplegen over de status van de laatste ontwikkelingen in wet- en regelgeving. Handig, als je twijfelt of een wet al is aangenomen of is ingegaan.

Wil je alle video’s blijven volgen van de Wereld van Personeel? Abonneer je dan op ons YouTube kanaal.

In het thema Regelen in ons online doe-het-zelf programma nemen we je stap voor stap mee in alle regelzaken rond je personeel. Zodat je op een slimme, snelle manier je zaken goed geregeld hebt en weet welke risico’s je loopt als je het niet goed regelt.

Vraag ook ons gratis mini e-book aan met 3 slimme, simpele vragen aan je medewerkers die jou meer resultaat en winst opleveren. En die jij vergeet te stellen… 

© de Wereld van Personeel

dinsdag 6 december 2016
Esther Mallant

Ik ben ervan overtuigd dat de manier waarop je als ondernemer omgaat met je medewerkers veel invloed heeft op het succes van je bedrijf. Daar help ik je graag bij. In mijn blogs breng ik het managen van medewerkers terug tot de essentie. Geen uitgebreide achtergrondinformatie en ingewikkelde adviezen, vooral praktische en slimme tips.

Gratis mini e-book

Drie prikkelende vragen aan je medewerkers, die je direct meer winst opleveren.
En die jij vergeet te stellen...