Dit moet je doen als je medewerker om salarisverhoging vraagt

Je medewerker komt naar je toe. ‘Ik wil graag met je over mijn salaris praten’.

Niet het meest favoriete verzoek van veel ondernemers. Je begint direct te denken… Wat ga ik deze medewerker bieden? Wil ik wel meer bieden? Hoe moet ik met deze vraag omgaan?

Ontspan… En bekijk deze video!

Wil je alle video’s blijven volgen van de Wereld van Personeel?
Abonneer je dan op ons YouTube kanaal

In het thema Belonen in ons online doe-het-zelf programma nemen we je stap voor stap mee in het bepalen van de juiste beloning voor je medewerkers. Daarin vertellen we je ook in welke situaties je de salarissen van je medewerkers logischerwijs aanpast en hoe je dat aanpakt.

© de Wereld van Personeel

woensdag 2 november 2016
Esther Mallant

Ik ben ervan overtuigd dat de manier waarop je als ondernemer omgaat met je medewerkers veel invloed heeft op het succes van je bedrijf. Daar help ik je graag bij. In mijn blogs breng ik het managen van medewerkers terug tot de essentie. Geen uitgebreide achtergrondinformatie en ingewikkelde adviezen, vooral praktische en slimme tips.

Gratis mini e-book

Drie prikkelende vragen aan je medewerkers, die je direct meer winst opleveren.
En die jij vergeet te stellen...