Niet alle personeelszaken moeten digitaal

Digitalisering. Het lijkt de oplossing om alles sneller en slimmer te doen.
Maar is dat ook wel zo?

Sommige zaken kun je het beste op de ‘oude’ manier doen. Vooral als niet iedereen in je bedrijf tijdens werktijd over een computer of tablet beschikt. En ook, als je niet zonder meer alles wilt digitaliseren.

Het gebruik van pen en papier is nog niet passé. Sterker nog, de zeer succesvolle ondernemer Richard Branson zweert erbij. Hij schrijft altijd alles op wat hij wil onthouden; ideeën, inzichten, namen. En heeft daar een imperium van zeer innovatieve bedrijven mee opgebouwd.

Ook in jouw bedrijf kan een oude manier van werken uitkomst bieden. In deze video een tip met een slimme, goedkope oplossing voor alledaagse personeelszaken.

In het thema Regelen in ons online doe-het-zelf programma nemen we je stap voor stap mee in alle regelzaken rond je personeel. Zodat je op een slimme, en vooral simpele manier je zaken goed geregeld hebt en daar ieder moment op terug kan vallen. Dat voelt prettig en geeft rust!

Wil je alle video’s blijven volgen van de Wereld van Personeel? Abonneer je dan op ons YouTube kanaal.

© de Wereld van Personeel

donderdag 5 januari 2017
Esther Mallant

Ik ben ervan overtuigd dat de manier waarop je als ondernemer omgaat met je medewerkers veel invloed heeft op het succes van je bedrijf. Daar help ik je graag bij. In mijn blogs breng ik het managen van medewerkers terug tot de essentie. Geen uitgebreide achtergrondinformatie en ingewikkelde adviezen, vooral praktische en slimme tips.

Gratis mini e-book

Drie prikkelende vragen aan je medewerkers, die je direct meer winst opleveren.
En die jij vergeet te stellen...