Niet alle personeelszaken moeten digitaal

Digitalisering. Het lijkt de oplossing om alles sneller en slimmer te doen.
Maar is dat ook wel zo?

Sommige zaken kun je het beste op de ‘oude’ manier doen. Vooral als niet iedereen in je bedrijf tijdens werktijd over een computer of tablet beschikt. En ook, als je niet zonder meer alles wilt digitaliseren.

Het gebruik van pen en papier is nog niet passé. Sterker nog, de zeer succesvolle ondernemer Richard Branson zweert erbij. Hij schrijft altijd alles op wat hij wil onthouden; ideeën, inzichten, namen. En heeft daar een imperium van zeer innovatieve bedrijven mee opgebouwd.

Ook in jouw bedrijf kan een oude manier van werken uitkomst bieden. In deze video een tip met een slimme, goedkope oplossing voor alledaagse personeelszaken.

Wil je alle video’s blijven volgen van de Wereld van Personeel?
Abonneer je dan op ons YouTube kanaal.

—– & —–

Meer inspiratie? Ga direct naar onze GRATIS pagina!

Elke week ontwikkelen we nieuwe content die jij direct kunt gebruiken in jouw bedrijf. Al onze adviezen zijn speciaal gemaakt voor jou, ondernemer met een bedrijf tot 50 medewerkers.

 

© de Wereld van Personeel

donderdag 5 januari 2017
Esther Mallant

Ik ben ervan overtuigd dat de manier waarop je als ondernemer omgaat met je medewerkers veel invloed heeft op het succes van je bedrijf. Daar help ik je graag bij. In mijn blogs breng ik het managen van medewerkers terug tot de essentie. Geen uitgebreide achtergrondinformatie en ingewikkelde adviezen, vooral praktische en slimme tips.