Een herkenbare personeelsstrategie

Samen gaan we aan de slag om van je HR strategie dé perfecte fit voor je bedrijf én voor jou te maken.

We starten altijd met een plan.
Een plan dat de basis legt voor jouw verdere groei met personeel.

Zodat je vervolgens zelf aan de slag kunt en al in een paar maanden het verschil in je bedrijf gaat merken. Door consequente en consistente personeelskeuzes te maken.

Ondertussen lopen wij voortdurend naast je mee.
Om te brainstormen, te sparren, te steunen, en je soms een spiegel voor te houden.

Met als doel:
Je personeelsmanagement slimmer en simpeler te maken.
Zodat jij verder kunt bouwen aan je bedrijf.

“Ik wist precies wat ik kon doen en heb o.a. goede gesprekken met medewerkers kunnen voeren. Deze gesprekken en de daaruit volgende beslissingen hebben meer rust in het team gebracht en een goede uitwerking gehad op het bedrijf en op mijzelf.”
Leonie Helmholt – ondernemer

Jullie cultuur maakt je bedrijf uniek,
maak die sterker en zichtbaar voor je medewerkers

 

Je hebt de keuze uit drie programma’s

Tekentafelsessie (1 dag)

Na deze live 1-op-1 dag heb jij de blauwdruk van een personeelsstrategie die past bij je bedrijf én bij jou als ondernemer. Waardoor je personeelsmanagement veel makkelijker wordt.

‘Binden en boeien’ (6 maanden)

In 6 maanden voer je jouw nieuwe personeelsstrategie door in je bedrijf zodat deze duidelijk en herkenbaar is voor je (nieuwe) medewerkers, en daardoor veel meer resultaat oplevert.

‘Maximaal Vrij’ (9-12 maanden)

Gedurende 9-12 maanden helpen we je bij het managen van je medewerkers, waardoor ze zelfstandiger werken en meer verantwoordelijkheid nemen. En jij meer resultaat haalt in minder managementtijd.

Wat ondernemers over ons zeggen…

“Ons strategisch jaarplan hebben we door vertaald naar individuele resultaatafspraken met medewerkers waardoor zij meer invloed hebben op het resultaat en dat ook zo ervaren.”
Anouk Gommans – Multisignaal

“Dankzij de sessie heb ik de waarden en visie van mijn bedrijf kunnen omschrijven die zo belangrijk zijn om over te brengen aan de huidige en toekomstige medewerkers.”
Roos Vos – Broer & zus