Onze missie

Lorem ipsum dolor sit amet, duo ne mundi omnesque. Ut usu viris gubergren. Dolor partem ubique ius cu, ut his feugiat maluisset. Eos eu dolorum nonumes. Te qui scripta euripidis voluptatibus. Rebum omnium aliquam eum an, est saepe ponderum ne. Per meliore maluisset eu, officiis antiopam ex pri, cu quem dissentiet qui. Aeque persius insolens eos an. Vim ne vide molestiae, sed accusata iudicabit et. Mei in mazim facilis argumentum.

Esther Mallant

De initiatiefnemer van de Wereld van Personeel. Zij is ervan overtuigd dat de manier waarop je omgaat met je medewerkers veel invloed heeft op het succes van je bedrijf. Esther werkt al meer dan twintig jaar op het snijvlak van management, commercie en P&O. Jaren waarin ze bij grote internationale bedrijven werkte én waarin ze vaak schouder aan schouder stond met (mkb) ondernemers. De Wereld van Personeel is ontstaan vanuit de overtuiging van Esther dat personeel managen slimmer en simpeler kan.

Liese van Tour

Samen met Esther verantwoordelijk voor persoonlijk advies en de inhoud van de programma’s. Na een paar jaar in puur commerciële functies, ontdekte Liese wat er ontbrak: het werken met mensen. De kennis en ervaring die Liese de afgelopen tien jaar op het gebied van P&O heeft opgedaan, zet ze nu direct in voor jou. En dat geeft haar tomeloze energie.

Jason Simmonds

Jason is vanuit zijn bedrijf Silverback Mountain betrokken bij de Wereld van Personeel. Hij is een business strateeg met een schat aan ervaring op het gebied van online marketing en weet als geen ander wat er nodig is om een idee te ontwikkelen en praktisch toe te passen. Jason ontwikkelt voor de Wereld van Personeel allerlei slimme oplossingen die maken dat onze informatie snel en simpel bij jou terecht komt.

Rogier Mallant

Rogier is een ondernemer in hart en nieren. Zo opende hij op zijn veertiende met een vriend een webshop, gespecialiseerd in elektronica. Na deze shop succesvol te hebben gerund was Rogier toe aan een nieuwe uitdaging. Die heeft hij inmiddels gevonden in een voor hem perfecte combinatie van een studie International Business & Management en zijn werk bij de Wereld van Personeel, waar hij verantwoordelijk is voor de online marketing en technical support.

Diederick Weijschede

Diederick is vanuit DDRCK verantwoordelijk voor vormgeving en het interaction design van de Wereld van Personeel. Hij is een vormgever met een voorliefde voor heldere, strakke designs en communicatie. Zonder opsmuk. Precies waar wij van houden.

Dit zijn we, de mensen achter de Wereld van Personeel

Vijf professionals die actief zijn op verschillende vakgebieden en die ieder hun eigen unieke eigenschappen hebben. Maar hoe verschillend we ook zijn, we hebben een ding gemeen: we maken complexe zaken graag simpel en helder.

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik dat de informatie in de online omgeving klopt en betrouwbaar is?

Een terechte vraag. Wij werken samen met verschillende experts bij het samenstellen van de online omgeving en verwerken de meest recente wetgeving in onze tips en adviezen. Is dat altijd 100% up-to-date? Dat lukt niet altijd. Bij sommige nieuwe wetgeving is niet meteen duidelijk hoe dit in de praktijk uitpakt. Uiteraard doen wij er alles aan om zo snel mogelijk helder te krijgen hoe nieuwe wetten en regels jouw dagelijks werk beïnvloeden. Daarnaast checken wij voortdurend de links in de online omgeving en zorgen we ervoor dat de informatie continue wordt aangevuld met de laatste actualiteiten, én handige hulpmiddelen die op bronsites beschikbaar komen. In de persoonlijke calls adviseren we je ook volgens de laatste wetgeving én stemmen we ons advies maximaal af op de specifieke situatie in jouw bedrijf.

Created with Sketch.
Waarom is het programma relatief zo laag geprijsd?

Dat is een bewuste keuze. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk ondernemers te helpen met het voeren van een goed personeelsbeleid. Dus willen wij het programma laagdrempelig houden. Wat betreft inhoud én prijsstelling.

Created with Sketch.
Hoeveel tijd ben ik kwijt aan het programma?

Het programma staat voor slim, simpel en snel. Dus als het aan ons ligt ben je er zo min mogelijk tijd aan kwijt. Elk thema in de online omgeving kent een stappenplan. Bij iedere stap geven we je een indicatie voor de leestijd; in totaal loop je in 1,5 - 2 uur door alle basisstappen in één thema. Je hebt dan een goede kennis van alle onderwerpen die bij het thema belangrijk zijn. Met de tools kun je je in gekozen onderwerpen verdiepen en ermee aan de slag gaan. Hoeveel tijd het totale programma in beslag neemt, heb je dus voor een deel zelf in de hand. Jíj bepaalt of je met de tools dieper in een bepaald onderwerp duikt of niet. Ook je persoonlijke calls met ons zijn compact. We vragen je vooraf zoveel mogelijk relevante informatie te verzamelen, zodat we in de call snel de diepte in kunnen gaan.

Created with Sketch.
Op welke apparaten kan ik het programma gebruiken?

Als ondernemer ben je vaak onderweg. Vandaar dat je onze online omgeving kunt gebruiken op een PC, laptop, mobiel én tablet. Voor onze persoonlijke calls heb je alleen je telefoon nodig, en die heb je toch al altijd bij je. Toch?! 😉

Created with Sketch.
Het programma voldoet niet aan mijn verwachtingen. Hoe maak ik gebruik van de '100% tevreden garantie'?

We willen het omgaan met personeel graag makkelijk voor je maken. Als je ervaart dat ons programma je daar onvoldoende bij helpt, bieden we een '100% tevreden garantie'. Als je er binnen 7 dagen na aankoop achterkomt dat het programma niet past bij jouw behoefte, neem dan contact met ons op. Je krijgt dan het aanschafbedrag terug.

Created with Sketch.
Mijn vraag staat er niet bij, hoe kan ik die stellen?

Je kunt je vraag naar ons mailen via contact@dewereldvanpersoneel.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Maar je kunt ons natuurlijk ook even bellen via 010 - 31 01 123.

Created with Sketch.
Wij delen graag onze ervaringen
De manier waarop je omgaat met je medewerkers heeft veel invloed heeft op het succes van je bedrijf. Via ons blog delen we onze ervaringen en brengen we het managen van medewerkers terug tot de essentie. Om jou te inspireren... Naar ons blog