In de media

Pitch Esther Mallant bij 
BNR Zakendoen

Esther Mallant was te gast bij BNR Zakendoen om te pitchen over De Wereld van Personeel. Edo Roos Lindgreen van KPMG was erg enthousiast over de adviezen die we voor ondernemers hebben ontwikkeld.

Personeelszaken: mkb’er moet het niet onnodig ingewikkeld maken

Werven, bijscholing of ontslag: ondernemers krijgen dagelijks te maken met allerlei aspecten van personeelszaken.
‘De manier waarop je omgaat met je medewerkers, is medebepalend voor het succes van het bedrijf’, zegt Esther Mallant, P&O-expert en oprichter van De Wereld van Personeel. Toch lopen veel mkb’ers tegen personeelsissues aan…

Zes nieuwe online programma’s voor (startende) ondernemers kleinbedrijf

In zes online programma’s worden ondernemers stapsgewijs aan de hand genomen bij het omgaan met hun medewerkers. De programma’s laten zien welke acties een ondernemer kan nemen en welke risico’s en gevoeligheden er kunnen zijn.

De personeelsthema’s Werven, Belonen, Regelen en Functioneren zijn per direct beschikbaar als online programma. Hierin leren ondernemers alles over het vinden van…

Blogposts Esther Mallant

MT/Sprout is een ondernemersplatform voor ambitieuze startups, scaleups en investeerders. Via mtsprout.nl worden deze ondernemers dagelijks geïnformeerd over het laatste nieuws en achtergronden.

Vanuit de Wereld van Personeel delen we onze kennis over personeelsonderwerpen die specifiek bij de MT/Sprout doelgroep spelen.

De Wereld van Personeel maakt personeelszaken voor ondernemers simpel

De Wereld van Personeel, het eerste online platform dat ondernemers helpt bij het zelfstandig verzorgen van hun personeelszaken, lanceert vandaag zes unieke online programma’s. Deze online ‘doe-het-zelf’ programma’s stellen ondernemers in het kleinbedrijf in staat om alle facetten van personeelszaken eenvoudig te begrijpen en zelf te verzorgen…

Blogposts Esther Mallant

Seats2meet biedt op ruim 100 locaties in Nederland werkplekken voor zzp’ers en bedrijven die verbinden, samenwerken en hun kennis willen delen. Alle innovatieve initiatieven van Seats2meet zijn gericht op het versterken van mensen, zodat zij, zowel persoonlijk als professioneel, kunnen groeien en excelleren.

Vanuit de Wereld van Personeel verbinden wij ons graag met deze innovatieve ontwikkelingen en delen we onze ervaringen met personeelszaken.

Untitled design (57)

Esther Mallant over de ‘open up’ na de lockdown door corona

Esther Mallant was te gast bij Trendwatcher.tv over de ‘open up’ voor ondernemers met personeel na de lockdown door corona.

Esther Mallant werkte mee aan een videocampagne over ondernemen.

Vanaf 2011 is Esther zelf ondernemer in een groeiend bedrijf met personeel, de Wereld van Personeel. In de video’s deelt ze haar ervaringen met het ondernemerschap én het aantrekken & managen van personeel.

Esther Mallant over het belang van managen op resultaat

Esther Mallant vertelt hoe je als ondernemer kunt gaan managen op resultaat. En hoe dit je dagelijks erg veel energie en tijd scheelt.

Esther Mallant te gast bij de ‘Van hokjes naar puzzelstukjes’ podcast

Esther Mallant was te gast in de ‘Van hokjes naar puzzelstukjes’ podcast van Judith Webber. Hierin deelt ze over de instrumentele kant van HR en hoe je hier slagen in kunt maken, zonder de structuur helemaal los te laten.

Esther Mallant over het exitgesprek voor behoud van personeel

Esther Mallant vertelt waarom een exitgesprek, net als een inwerktraject, een standaard onderdeel zou moeten zijn van je bedrijfsvoering.