Dit zijn we, de mensen achter de Wereld van Personeel

Vijf professionals die actief zijn op verschillende vakgebieden en die ieder hun eigen unieke eigenschappen hebben. Maar hoe verschillend we ook zijn, we hebben een ding gemeen: we maken complexe zaken graag simpel en helder.

Esther Mallant

De initiatiefnemer van de Wereld van Personeel. Zij is ervan overtuigd dat de manier waarop je omgaat met je medewerkers veel invloed heeft op het succes van je bedrijf. Esther werkt al meer dan twintig jaar op het snijvlak van management, commercie en P&O. Jaren waarin ze bij grote internationale bedrijven werkte én waarin ze vaak schouder aan schouder stond met (mkb) ondernemers. De Wereld van Personeel is ontstaan vanuit de overtuiging van Esther dat personeel managen slimmer en simpeler kan.

Liese van Tour

Samen met Esther verantwoordelijk voor persoonlijk advies en de inhoud van de programma’s. Na een paar jaar in puur commerciële functies, ontdekte Liese wat er ontbrak: het werken met mensen. De kennis en ervaring die Liese de afgelopen tien jaar op het gebied van P&O heeft opgedaan, zet ze nu direct in voor jou. En dat geeft haar tomeloze energie.

Jason Simmonds

Jason is vanuit zijn bedrijf Silverback Mountain betrokken bij de Wereld van Personeel. Hij is een business strateeg met een schat aan ervaring op het gebied van online marketing en weet als geen ander wat er nodig is om een idee te ontwikkelen en praktisch toe te passen. Jason ontwikkelt voor de Wereld van Personeel allerlei slimme oplossingen die maken dat onze informatie snel en simpel bij jou terecht komt.

Rogier Mallant

Rogier is een ondernemer in hart en nieren. Zo opende hij op zijn veertiende met een vriend een webshop, gespecialiseerd in elektronica. Na deze shop succesvol te hebben gerund was Rogier toe aan een nieuwe uitdaging. Die heeft hij inmiddels gevonden in een voor hem perfecte combinatie van een studie International Business & Management en zijn werk bij de Wereld van Personeel, waar hij verantwoordelijk is voor de online marketing en technical support.

Diederick Weijschede

Diederick is vanuit DDRCK verantwoordelijk voor vormgeving en het interaction design van de Wereld van Personeel. Hij is een vormgever met een voorliefde voor heldere, strakke designs en communicatie. Zonder opsmuk. Precies waar wij van houden.

Wij delen graag onze ervaringen
De manier waarop je omgaat met je medewerkers heeft veel invloed heeft op het succes van je bedrijf. Via ons blog delen we onze ervaringen en brengen we het managen van medewerkers terug tot de essentie. Om jou te inspireren... Naar ons blog