Samen met je medewerkers je droombedrijf bouwen

Een goede personeelsstrategie vraagt bewuste keuzes en de juiste stappen.

Waarom?

Omdat alle keuzes die jij maakt over je personeel direct effect hebben op het succes van je bedrijf.

Als ondernemer heb je een bedrijf voor ogen dat je graag vult met medewerkers die daarbij passen. Daardoor neem je mensen aan die, in jouw ogen, je gedroomde bedrijf kunnen neerzetten.

Waar je wellicht aan voorbijgaat, is dat jouw personeelsstrategie moet passen bij wat deze medewerkers van jou verwachten.

Simpel voorbeeld
Als je nieuwe medewerkers selecteert op hun initiatief en innoverend vermogen, smoor je deze talenten op het moment dat je zelf strak blijft sturen en alles zelf wil blijven beslissen.

Het gevolg?
Minder resultaat uit je medewerkers en over en weer frustraties.

Ander voorbeeld
Als je graag wilt dat medewerkers commerciële verantwoordelijkheid nemen en zelfstandig werken, helpt het niet als je ze ‘kleinhoudt’ en informatie over omzetverdeling en marges voor jezelf houdt.

Het gevolg?
Minder omzet en medewerkers zonder een duidelijke focus.

Hoe consistenter en consequenter jouw personeelskeuzes zijn, hoe herkenbaarder voor je medewerkers. Je trekt dan echt medewerkers aan die passen bij jullie cultuur en bij jouw manier van werken.

Prettig. Want dat kost jou de minste energie en levert je het meest op.

We willen graag dat je van je HR strategie dé perfecte fit voor je bedrijf én voor jou maakt. Daar helpen we je graag bij.

Je kunt zelf aan de slag, we doen het samen of jij laat het door ons doen.
Wat jou het beste past.

Dit is het team achter de Wereld van Personeel

Esther Mallant

Oprichter van de Wereld van Personeel. Esther heeft zelf jarenlange ervaring op het snijvlak van management, commercie en P&O. Opgedaan bij grote internationale bedrijven én daarna schouder aan schouder werkend met mkb ondernemers. De Wereld van Personeel is ontstaan vanuit haar overtuiging dat personeel managen slimmer en simpeler kan.

Liese van Tour

Samen met Esther verantwoordelijk voor persoonlijk advies en de inhoud van de programma’s. Na een paar jaar in puur commerciële functies, ontdekte Liese wat er ontbrak: het werken met mensen. De kennis en ervaring die Liese de afgelopen tien jaar op het gebied van P&O heeft opgedaan, zet ze nu direct in voor jou. En dat geeft haar tomeloze energie.

Jason Simmonds

Jason is vanuit zijn bedrijf Silverback Mountain betrokken bij de Wereld van Personeel. Hij is een business strateeg met een schat aan ervaring op het gebied van online marketing en weet als geen ander wat er nodig is om een idee te ontwikkelen en praktisch toe te passen. Jason ontwikkelt voor de Wereld van Personeel allerlei slimme oplossingen die maken dat onze informatie snel en simpel bij jou terecht komt.

Rogier Mallant

Rogier is een ondernemer in hart en nieren. Zo opende hij op zijn veertiende met een vriend een webshop, gespecialiseerd in elektronica. Na deze shop succesvol te hebben gerund, studeerde hij in diverse uithoeken van de wereld International Business & Management. Inmiddels is hij afgestudeerd, werkt en onderneemt. Hij adviseert ons gelukkig nog steeds over online marketing.

Diederick Weijschede

Diederick is vanuit DDRCK verantwoordelijk voor vormgeving en het interaction design van de Wereld van Personeel. Hij is een vormgever met een voorliefde voor heldere, strakke designs en communicatie. Zonder opsmuk. Precies waar wij van houden.

Suus Warmerdam

Suus combineert snelle analyses met creativiteit. Een prettige combinatie. Na haar internationale studie heeft ze jaren in het buitenland doorgebracht. Haar P&O ervaring en kennis heeft ze een tijdje laten sudderen, maar ze is inmiddels weer volop terug.

Wij delen graag onze ervaringen
De manier waarop je omgaat met je medewerkers heeft veel invloed heeft op het succes van je bedrijf. Via ons blog delen we onze ervaringen en brengen we het managen van medewerkers terug tot de essentie. Om jou te inspireren... Naar ons blog