Personeel kan je bedrijf maken of breken

Herken jij jezelf als ondernemer in het mkb in één of meer van de volgende situaties?

 • ik weet regelmatig niet hoe ik het aan moet pakken omdat ik de kennis mis om de juiste personeelskeuzes te maken
 • ik ben steeds te veel tijd kwijt aan het ad hoc oplossen van personeelsissues omdat ik nog geen goede structuur heb in alle zaken rond mijn personeel
 • ik ben niet consequent naar mijn medewerkers omdat ik geen duidelijke lijn heb in de personeelskeuzes die ik maak
 • ik heb er nooit echt voor geleerd om personeel te managen en wil graag deze kennis opdoen zonder daarvoor dagen in de theorie te duiken en van mijn bedrijf weg te zijn
 • ik ben het zat om vanuit allerlei verschillende bronnen informatie te krijgen en dan nog niet te weten wat ik moet doen
 • ik vraag me af of ik het wel slim en efficiënt genoeg doe want ik doe het al jaren hetzelfde en blijf dezelfde valkuilen tegenkomen

Hoe zou het voor je zijn als

 • je medewerkers zelfstandig werken zonder jou steeds nodig te hebben
 • het vinden van nieuw personeel makkelijker wordt
 • het contact tussen jou en je medewerkers soepel verloopt
 • je medewerkers steeds beter worden in hun werk omdat ze zich kunnen ontwikkelen
 • je medewerkers zich prettig voelen bij je bedrijf en dat uitstralen naar je klanten
 • je als werkgever door je personeel gewaardeerd wordt
 • je medewerkers voortdurend met je meebouwen en je bedrijf ‘maken’

”Had ik de zaken rond mijn personeel wel goed en slim geregeld? Daar heb ik in korte tijd antwoord op gevonden. Ik heb nu die bevestiging óf duidelijkheid over te nemen acties, en hoe ik dat moet aanpakken. Dat geeft zekerheid.”

Massim Knaapen | Hike

”Je valt altijd in de bekende valkuilen als ondernemer, die kun je voorkomen met het online adviesprogramma van de Wereld van Personeel. Uiteindelijk vind je het zelf misschien ook wel uit, maar het scheelt zoveel tijd als je bij de hand genomen wordt.”

Rob Ammerlaan | Social Brothers

24/7 direct het juiste advies,
zodat jij het maximale uit je medewerkers kan halen

Maximaal Resultaat met Medewerkers is speciaal ontwikkeld voor ondernemers zoals jij.

Ondernemers die het maximale uit hun medewerkers willen halen én dat voor zichzelf zo slim en simpel mogelijk willen maken.

Een heel jaar lang ben jij gedekt bij alle uitdagingen met je medewerkers. Je ontdekt niet alleen wat je moet doen, maar ook hoe en wanneer, met als resultaat

 • de zekerheid dat jij aan de juiste knoppen draait om alles uit je medewerkers te halen
 • altijd de kortste weg naar een oplossing. Zodat je niet onnodig tijd en energie besteedt aan zaken die er niet toe doen
 • doorpakken op (acute) personeelssituaties in je bedrijf, zonder onzekerheid over je aanpak
 • geen onnodige personeelsinvesteringen die uiteindelijk niets opleveren
 • één vaste plek met experts die begrijpen hoe het is om als ondernemer met personeel een bedrijf te runnen, die jouw taal spreken en aan één woord genoeg hebben…

Je staat er niet meer alleen voor want wij helpen je het komende jaar mee:

 • 24/7 toegang tot een uitgebreide online omgeving met slimme adviezen, cursussen, tools, checklists voor de thema’s: Werven, Belonen, Functioneren, Ontwikkelen, Regelen en Afscheid nemen
 • elke maand 1-op-1 focusgesprekken zodat jij de juiste stappen blijft zetten en antwoord krijgt op je vragen (15 min, in te plannen op vaste momenten in onze DWVP agenda)
 • 3 keer een noodgesprek om je bij te staan in situaties die om een expertvisie vragen (15 min, wekelijks in te plannen op vaste momenten in onze agenda)
 • wekelijkse tips per mail waar je direct mee aan de slag kunt in de online omgeving en die zorgen voor een stevige basis
 • en nog veel meer…

Wij lopen de komende 12 maanden als het ware met jou mee en laten zien welke keuzes je kunt maken om het maximale uit je medewerkers te halen. Je ziet niets over het hoofd en neemt gelijk de juiste actie.

Dat geeft rust en vertrouwen. Je weet dat je de juiste focus hebt om alles eruit te halen!

Onze jarenlange ervaring met personeel in het mkb combineren we voortdurend met de kennis van onze expertpartners. Zodat we jou de best bewezen aanpak kunnen blijven bieden, onze persoonlijke hulp bij het maken van managementkeuzes en alle slimme, tijdbesparende checklists en tips.

Investering
Tegen een lage investering van 997 euro excl. btw per jaar heb je ons 24/7 digitaal in huis en helpen we je een jaar lang 1-op-1 met jouw vragen. Je kunt vandaag nog aan de slag om vanaf nu het maximale uit je medewerkers te halen!

Wat ondernemers over ons programma zeggen…

“Overzichtelijke en duidelijke informatie, lekker to the point. Voor mijn gevoel heb ik nu meer verstand van personeelszaken, dat is prettig”
Guido Brouwer – GB10

“Had ik de zaken rond mijn personeel wel goed en slim geregeld? Daar heb ik in korte tijd antwoord op gevonden.”
Massim Knaapen – Hike

“Je valt altijd in de bekende valkuilen als ondernemer, die kun je voorkomen met het programma. Uiteindelijk vind je het zelf misschien ook wel uit, maar het scheelt zoveel tijd als je bij de hand genomen wordt”
Rob Ammerlaan – Social Brothers

“Heldere, no-nonsense informatie en adviezen. Vooral prettig dat ik nu goed weet welke tijds- en kostenefficiënte keuzes ik kan maken, en waar mijn risico’s liggen”
Bart Verkade – Verkade Management & Advies

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik dat de informatie in de online omgeving klopt en betrouwbaar is?

Een terechte vraag. Wij werken samen met verschillende experts bij het samenstellen van de online omgeving en verwerken de meest recente wetgeving in onze tips en adviezen. Is dat altijd 100% up-to-date? Dat lukt niet altijd. Bij sommige nieuwe wetgeving is niet meteen duidelijk hoe dit in de praktijk uitpakt. Uiteraard doen wij er alles aan om zo snel mogelijk helder te krijgen hoe nieuwe wetten en regels jouw dagelijks werk beïnvloeden. Daarnaast checken wij voortdurend de links in de online omgeving en zorgen we ervoor dat de informatie continue wordt aangevuld met de laatste actualiteiten, én handige hulpmiddelen die op bronsites beschikbaar komen. In de persoonlijke calls adviseren we je ook volgens de laatste wetgeving én stemmen we ons advies maximaal af op de specifieke situatie in jouw bedrijf.

Created with Sketch.
Waarom is het programma relatief zo laag geprijsd?

Dat is een bewuste keuze. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk ondernemers te helpen met het voeren van een goed personeelsbeleid. Dus willen wij het programma laagdrempelig houden. Wat betreft inhoud én prijsstelling.

Created with Sketch.
Hoeveel tijd ben ik kwijt aan het programma?

Het programma staat voor slim, simpel en snel. Dus als het aan ons ligt ben je er zo min mogelijk tijd aan kwijt. Elk thema in de online omgeving kent een stappenplan. Bij iedere stap geven we je een indicatie voor de leestijd; in totaal loop je in 1,5 - 2 uur door alle basisstappen in één thema. Je hebt dan een goede kennis van alle onderwerpen die bij het thema belangrijk zijn. Met de tools kun je je in gekozen onderwerpen verdiepen en ermee aan de slag gaan. Hoeveel tijd het totale programma in beslag neemt, heb je dus voor een deel zelf in de hand. Jíj bepaalt of je met de tools dieper in een bepaald onderwerp duikt of niet. Ook je persoonlijke calls met ons zijn compact. We vragen je vooraf zoveel mogelijk relevante informatie te verzamelen, zodat we in de call snel de diepte in kunnen gaan.

Created with Sketch.
Op welke apparaten kan ik het programma gebruiken?

Als ondernemer ben je vaak onderweg. Vandaar dat je onze online omgeving kunt gebruiken op een PC, laptop, mobiel én tablet. Voor onze persoonlijke calls heb je alleen je telefoon nodig, en die heb je toch al altijd bij je. Toch?! 😉

Created with Sketch.
Het programma voldoet niet aan mijn verwachtingen. Hoe maak ik gebruik van de '100% tevreden garantie'?

We willen het omgaan met personeel graag makkelijk voor je maken. Als je ervaart dat ons programma je daar onvoldoende bij helpt, bieden we een '100% tevreden garantie'. Als je er binnen 7 dagen na aankoop achterkomt dat het programma niet past bij jouw behoefte, neem dan contact met ons op. Je krijgt dan het aanschafbedrag terug.

Created with Sketch.
Mijn vraag staat er niet bij, hoe kan ik die stellen?

Je kunt je vraag naar ons mailen via contact@dewereldvanpersoneel.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Maar je kunt ons natuurlijk ook even bellen via 010 - 31 01 123.

Created with Sketch.